Διαμονή
ανα Περιοχή
Ρέθυμνο
Αγ. Βασίλειος

Αμάρι
Μυλοπόταμος

ανα Κατηγορία
Βίλλες
Διαμερίσματα
Δωμάτια

Αναζήτηση


Υπόμνημα
Δωμάτια
Κρεβάτια
Κοντινότερη πόλη
Κοντινότερη παραλία
Κοντινότερο αεροδρόμιο
Κοντινότερο λιμάνι
Καλώς ορίσατε

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ρεθύμνου «Ξένιος Ζεύς», στη προσπάθεια για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έχει δημιουργήσει αυτό τον ιστότοπο, όπου ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να διαλέξει το κατάλυμα της αρεσκείας του, για να περάσει με όμορφο και οικονομικό τρόπο τις διακοπές του στο νομό Ρεθύμνης. Τα μέλη μας είναι σε θέση να συμβάλλουν σε αυτό, με τις διαφόρων επιπέδων υπηρεσίες που παρέχουν, την ποιότητα και τις εξαιρετικές τιμές.

Παράλληλα από δω δίνεται η δυνατότητα για παροχή πληροφοριών σε όποιο κομμάτι επιθυμεί ο επισκέπτης, από τη μετάβαση εδώ μέχρι τα αξιοθέατα στο νομό, δραστηριότητες, φεστιβάλ, πανηγύρια και ότι είναι δυνατό να κάνει τη παραμονή του στο τόπο μας περισότερο άνετη και ευχάριστη.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο Ρέθυμνο, τη περιοχή της Κρήτης που από το κέντρο του νησιού σας καλεί να περάσετε αξέχαστες διακοπές.

 

Ο νομός

Ο νομός βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και έτσι δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει εύκολη πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος της Κρήτης, μέσα σε 1 ώρα. Χαρακτηριστικό είναι το ότι η εναλλαγή στο τοπίο είναι συνεχής ακόμα και στις πιο κοντινές διαδρομές. Οι διαφορετικοί προορισμοί θα καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα στις διακοπές σας.

 
email:xenzeus@otenet.gr